Repair Screen Laptop Toshiba L645

By okcsseri_wordpress In laptop crack, lcd crack, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Skrin retak, pecah merupakan antara masalah yang sering dihadapi oleh semua pengguna. Hal ini terjadi dengan pelbagai kes seperti terjatuh katil, terhempas, terpijak dan sebagainya. Ada juga setengah kes yang mana laptopnya tak pernah jatuh, tetapi skrinnya jadi macam tv yang tak dapat siaran. Walaubagaimanapun, kami banyak menerima masalah yang kritikal seperti gambar di atas. […]

Read more

Repair Laptop Compaq Presario CQ40

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Compaq Presario CQ40 Gambar-gambar diatas adalah laptop Compaq Presario CQ40 yang telah berjaya direpair dan ditukarkan screen selama 10 hari kita berada di dalam bulan Ogos ini. Memang tidak disangkal lagi bahawa laptop yang berjenama Compaq Presario CQ40 ini adalah laptop yang paling popular di kedai kami tidak kira di Damansara mahupun di […]

Read more

Repair Laptop Screen MSI CX420

By okcsseri_wordpress In crack, laptop pecah, laptop screen, lcd pecah, lcd replacement, led creen, msi cx420, ok computer solution, pecah, repair laptop screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen MSI CX420 Masalah – Terpijak Hasil – Anda lihat sendiri bagaimana, tak percaya? Sila datang kedai kami.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, […]

Read more

Repair Laptop Screen HP Mini

By okcsseri_wordpress In hp, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen HP Mini Sebelum – Punca masalah tidak dapat dikenalpasti hasil aduan daripada pengguna netbook ini. Beliau tinggal netbook ini di pejabat dan apabila mahu ON terus tengok skrin jadi begini. Mungkin jatuh?Terlanggar?Tertekan?Terpijak dan macam-macam kemungkinan lain lagi. Selepas – Tanpa melengahkan masa dan waktu pakar teknikal kami sedia membantu untuk menggantikan skrin […]

Read more

Repair Laptop Screen Acer Aspire One D255

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire one d255, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop, screen No comments

Masalah apa sampai boleh jadi macam ni tuan? Tanya kami kepada tuan netbook ini. Jawabnya “Biasalah netbook ni letak atas lantai je, pastu anak saya yang kecil tak tahu apa-apa tu main pijak-pijak. Jadilah begini. Boleh repair lagi tak?” Jawab kami “Boleh, tukar baru la tuan, kami ada stok.” hehe Cepatnya krew OK Computer Solution […]

Read more

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop, toshiba No comments

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640 Sebelum – Puncanya adalah disebabkan tersilap letak penutup botol kat atas keyboard. Pastu tanpa disedari tuan punya laptop ini dengan tidak sengaja menutup laptopnya. Bila tengok aje dah jadi seperti yang di atas. Owner laptop ni dah dua kali datang ke kedai kami dan kali ni dia dalam keadaan […]

Read more

Repair Screen Laptop Dell Inspiron 1420

By okcsseri_wordpress In dell, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop, screen No comments

Repair Screen Laptop Dell Inspiron 1420 Sebelum – Gambar di skrin bergegar-gegar. artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer […]

Read more

Repair Screen Laptop Samsung R440

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop, samsung, screen No comments

Repair Screen Laptop Samsung R440 Sebelum Selepas artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack, laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, samsung r440 Jika […]

Read more

Repair Screen Laptop HP Mini

By okcsseri_wordpress In hp, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop, screen No comments

Sebelum Selepas artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack, laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, hp mini Jika anda merasakan artikel ini bagus […]

Read more

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite L510

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop, screen, toshiba No comments

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite L510  Sebelum Selepas artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, toshiba satellite L510 […]

Read more