Repair Screen Laptop Toshiba L645

By okcsseri_wordpress In laptop crack, lcd crack, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Skrin retak, pecah merupakan antara masalah yang sering dihadapi oleh semua pengguna. Hal ini terjadi dengan pelbagai kes seperti terjatuh katil, terhempas, terpijak dan sebagainya. Ada juga setengah kes yang mana laptopnya tak pernah jatuh, tetapi skrinnya jadi macam tv yang tak dapat siaran. Walaubagaimanapun, kami banyak menerima masalah yang kritikal seperti gambar di atas. […]

Read more

Repair Laptop Compaq Presario CQ40

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Compaq Presario CQ40 Gambar-gambar diatas adalah laptop Compaq Presario CQ40 yang telah berjaya direpair dan ditukarkan screen selama 10 hari kita berada di dalam bulan Ogos ini. Memang tidak disangkal lagi bahawa laptop yang berjenama Compaq Presario CQ40 ini adalah laptop yang paling popular di kedai kami tidak kira di Damansara mahupun di […]

Read more

Repair Netbook 1Malaysia

By okcsseri_wordpress In laptop, laptop repair, laptops, notebook repair, repair laptop, repair laptop 1 malaysia No comments

Repair Netbook 1Malaysia Pada masa sekarang penggunaan netbook 1Malaysia sangat menggalakan kerana netbook ini adalah inisiatif kerajaan untuk rakyat bagi membolehkan rakyat tidak ketinggalan dalam bidang IT dan juga tahu cara untuk belajar menggunakan komputer mahupun laptop dengan baik. Kami sudah menerima beberapa netbook 1Malaysia untuk direpair. Antara masalah yang biasa dengan laptop-laptop lain iaitu […]

Read more

Repair Laptop Lenovo Ideapad U460

By okcsseri_wordpress In laptop lenovo, lenovo laptop, lenovo laptops, lenovo notebook, lenovo thinkpad, notebook lenovo, repair laptop, repair laptop lenovo u460 No comments

Repair Laptop Lenovo Ideapad U460 Hari ini kami membawakan kepada anda penyakit terbaru yang melanda laptop jenis Lenovo. Kami menerima laptop jenis yang sama selama 4 hari berturut-turut dengan masalah yang sama. Masalah yang kami maksudkan ialah masalah skrin mengalami gegaran serta bergaris-garis muncul untuk menyakitkan mata tuanya sendiri. Pada mulanya kami mengesyaki bahawa skrin […]

Read more

Repair Laptop Sony Vaio Pkg-5kcp

By okcsseri_wordpress In motherboard, repair laptop, repair sony vaio, sony computer, sony laptop, sony vaio notebook, vaio laptop No comments

Repair Laptop Sony Vaio Pkg-5kcp Hari ini kami membawakan kepada anda iaitu laptop yang brandingnya sangat gah di seluruh dunia dengan teknologi yang terkini dan juga canggih. Sony vaio antara brand yang sangat dikagumi. Namun, setiap benda yang mausia cipta mesti tak lari dari kelemahan. Mesti ada dan anda mesti menerimanya.  Laptop ini telah mengalami […]

Read more

Repair Ribbon Touchpad Laptop Toshiba Equium U400-145

By okcsseri_wordpress In hp, masalah touchpad, mouse, repair laptop, ribbon, toshiba, toshiba equium u400-145, touchpad No comments

Repair Ribbon Touchpad Laptop Toshiba Equium U400-145 Pernahkah anda menemui di mana-mana sekitar malaysia laptop ini diguna pakai? Mesti tidak kan kerana model ini tidak terdapat di malaysia. Kami sangat beruntung kerana salah seorang customer kami datang dan bertanyakan kepada kami tentang touchpadnya tidak berfungsi. Setelah pakar technician kami memeriksa mendapati ribbon touchpad mempunyai masalah […]

Read more

Repair Desktop Hang/Stuck/Lembab

By okcsseri_wordpress In autoshutdown, cannot on, caps lock berkelip-kelip, dekstop, fan, freez, habuk, hang, heatsink, kipas, no display, PC, repair, repair laptop, Repair motherboard, repair pc, skrin tak keluar gambar No comments

Repair Desktop Hang/Stuck/Lembab Pasti ramai yang mengalami masalah ini semasa menggunakan desktop yang sekejap-sekejap nak hang, stuck atau sangat lembab untuk membuka satu file yang tak berapa nak besar tapi mengambil masa yang sangat lama untuk dibuka. Kami paham akan perasaan anda semua semasa mengalami situasi sebegini kerana kami pun sama pengguna macam anda semua.Apa […]

Read more

Repair Laptop Screen Dell Inspiron N4010

By okcsseri_wordpress In dell inspiron n4010 repair screen laptop, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd replacement, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen No comments

Repair Laptop Screen Dell Inspiron N4010 Sebelum Selepas Abang ni suka sangat datang sini kerana berkongsi minat yang sama dengan owner OKCS.job of the day di atas adalah khas untuk mereka yang mencari – repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd […]

Read more

Repair Laptop Screen HP Mini

By okcsseri_wordpress In hp, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen HP Mini Sebelum – Punca masalah tidak dapat dikenalpasti hasil aduan daripada pengguna netbook ini. Beliau tinggal netbook ini di pejabat dan apabila mahu ON terus tengok skrin jadi begini. Mungkin jatuh?Terlanggar?Tertekan?Terpijak dan macam-macam kemungkinan lain lagi. Selepas – Tanpa melengahkan masa dan waktu pakar teknikal kami sedia membantu untuk menggantikan skrin […]

Read more

Repair Laptop Screen Acer Aspire One D255

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire one d255, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop, screen No comments

Masalah apa sampai boleh jadi macam ni tuan? Tanya kami kepada tuan netbook ini. Jawabnya “Biasalah netbook ni letak atas lantai je, pastu anak saya yang kecil tak tahu apa-apa tu main pijak-pijak. Jadilah begini. Boleh repair lagi tak?” Jawab kami “Boleh, tukar baru la tuan, kami ada stok.” hehe Cepatnya krew OK Computer Solution […]

Read more