Repair Screen & Keyboard Laptop Acer Aspire 4720

By okcsseri_wordpress In acer, crack, keyboard, notebook, pecah, Repair LCD Screen Acer Aspire 4720 dan Tukar Keyboard, Repair LCD screen. acer aspire 4720., screen, secondhand, skrin No comments

Repair Screen & Keyboard Laptop Acer Aspire 4720 Entri kali ini agak menarik kerana pengguna laptop ini telah ‘terkena’ di salah sebuah kedai repair laptop yang dirahsiakan namanya. Nak tahu apa yang terjadi?1. Ibu kepada tuan laptop ini telah menghantar ke kedai repair komputer tersebut dan dikenakan kos yang agak tinggi untuk tukar skrinnya. Mungkin […]

Read more

Repair Skrin Laptop Macbook Air

By okcsseri_wordpress In apple, crack, led, macbook air, MacBook Pro, pecah, Repair Skrin LED/LCD Macbook Air, retak, rosak, screen, skrin No comments

Repair Skrin Laptop Macbook Air  Macbook Air adalah salah satu gadget yang sedang popular sekarang. Ini adalah brand premium yang ringan dan mudah untuk dibawa ke mana mana. Ianya juga menjadi lambang status seseorang itu. Macbook Air di atas telah dihantar oleh seorang doktor dari Kota Bharu setelah melihat hasil kerja kami di website ini. […]

Read more

Repair Screen Acer Iconia Tablet A501

By okcsseri_wordpress In acer, acer iconia tab a501, crack, membaiki, pecah, repair, repair lcd screen iconia tab. pecah., rosak, touch screen No comments

Repair Screen Acer Iconia Tablet A501 Acer Iconia Tab A501 adalah antara salah satu gajet terbaru dan popular dalam kalangan rakyat Malaysia pada masa kini. Ia menggunakan OS Android Honeycomb versi 3.0.1 yang menyebabkan penggunanya begitu teruja dengan kelajuan gajet ini. Tetapi malangnya, setelah tidak sampai beberapa bulan ia dibeli, tuan kepada tablet android ini […]

Read more

Repair Laptop Screen MSI CX420

By okcsseri_wordpress In crack, laptop pecah, laptop screen, lcd pecah, lcd replacement, led creen, msi cx420, ok computer solution, pecah, repair laptop screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen MSI CX420 Masalah – Terpijak Hasil – Anda lihat sendiri bagaimana, tak percaya? Sila datang kedai kami.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, […]

Read more

Repair Laptop Screen HP Mini

By okcsseri_wordpress In hp, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen HP Mini Sebelum – Punca masalah tidak dapat dikenalpasti hasil aduan daripada pengguna netbook ini. Beliau tinggal netbook ini di pejabat dan apabila mahu ON terus tengok skrin jadi begini. Mungkin jatuh?Terlanggar?Tertekan?Terpijak dan macam-macam kemungkinan lain lagi. Selepas – Tanpa melengahkan masa dan waktu pakar teknikal kami sedia membantu untuk menggantikan skrin […]

Read more

Repair Laptop Screen Acer Aspire One D255

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire one d255, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop, screen No comments

Masalah apa sampai boleh jadi macam ni tuan? Tanya kami kepada tuan netbook ini. Jawabnya “Biasalah netbook ni letak atas lantai je, pastu anak saya yang kecil tak tahu apa-apa tu main pijak-pijak. Jadilah begini. Boleh repair lagi tak?” Jawab kami “Boleh, tukar baru la tuan, kami ada stok.” hehe Cepatnya krew OK Computer Solution […]

Read more

Repair Screen Laptop MacBook Pro

By okcsseri_wordpress In crack, laptop pecah, lcd crack laptop crack, MacBook Pro, pecah, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led, repair screen, repair screen laptop, rosak, screen, skrin No comments

Repair Screen Laptop MacBook Pro Sebelum Selepas artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, macbook pro Jika anda […]

Read more