REPAIR SCREEN ACER ASPIRE 4736G | OKCS SERI KEMBANGAN

By okcsseri_wordpress In acer, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

REPAIR SCREEN LAPTOP ACER ASPIRE 4736G – SEKITAR SERI KEMBANGAN – PUTRAJAYA – PUCHONG – SERDANG Berikut adalah video skrin laptop sebelum kami tukar kepada yang baru : Apakah perasaan anda jika skrin laptop anda jadi sebegini? Mesti sakit hati kan. Jangan bimbang kerana kami ada penyelesaiannya. Tidakkah anda merasa gembira melihat skrin yang sebelum […]

Read more

Screen LED 13.3″ Normal for Toshiba Satellite Pro L630

By okcsseri_wordpress In laptop screen, LED screen, led slim, ok computer solution, rare, screen, toshiba 13.3 led, toshiba led screen, Toshiba Satellite Pro L630, toshiba screen No comments

Seperti biasa sejak kebelakangan ini kami sering menerima laptop yang menggunakan screen 13.3″. Semuanya mempunyai perbezaan yang amat unik. Seperti laptop Toshiba Satellite Pro L630 ini, ianya menggunakan screen LED 13.3″ NORMAL bukan Slim atau LCD. Puas kami cari di sekitar ibu kota Kuala Lumpur ini. Akhirnya kami terus menghubungi supplier di Taiwan. Syukur, hanya […]

Read more

Repair Screen Laptop Acer Aspire One Happy

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire one happy, berbelang, crack, LED screen, repair led, repair led screen, Repair LED Screen Acer Aspire One Happy No comments

Repair Screen Laptop Acer Aspire One Happy Bakal agen kami yang terbaru dah datang ke sini repair/tukar skrin Netbook Acer Aspire One Happy beliau. Nampaknya beliau dan rakan amat berminat untuk menjadi agen kami yang tegar. Apa yang istimewanya menjadi agen kami adalah beliau akan dapat special price daripada kami.artikel ini adalah untuk mereka yang […]

Read more

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4937

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire 4937, laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, screen, screen laptop No comments

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4937 Sebelumnya – Kalau orang seni tengok ni beliau akan kata “This is an art” tapi kalau tuan dia tengok mesti la cakap “This is all about money”. Sebab itu kami nasihatkan kepada anda untuk sentiasa berhati-hati dalam pengendalian mesin serba canggih ini. Selepasnya – Kami ingin mengambil kata pembuka […]

Read more

Repair Screen Laptop HP Mini 110

By okcsseri_wordpress In hp, hp mini, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

Repair Screen Laptop HP Mini 110 Sebelumnya – Ownernya bernama Puan Zafira. Kami berterima kasih kepadanya kerana sudi menunggu di depan kedai seawal jam 10.50 iaitu 10 minit sebelum kedai kami dibuka. Masalahnya di sini berpunca apabila suami beliau tersepak skrin netbook ini yang pada ketika itu berada di atas lantas. Tengok-tengok je dah jadi […]

Read more

Repair Screen Laptop Lenovo Thinkpad X100E

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, lenovo thinkpad x100e, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

Repair Screen Laptop Lenovo Thinkpad X100E Sebelumnya – Laptop pada umumnya ramai yang tahu bahawa ia adalah sejenis objek elektronik yang amat sensitif. Yang paling sensitif itu memihak kepada skrinnya. Mengapa ia amat sensitif? Ini kerana sifat skrinnya itu sendiri adalah ‘Fragile’ atau mudah pecah, retak dan sebagainya. Retak yang berlaku kepada laptop ini adalah […]

Read more

Repair Screen Laptop Toshiba NB520

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen, toshiba nb520 No comments

Repair Screen Laptop Toshiba NB520 Sebelumnya – Masalah dilaporkan apabila anak kepada tuan punya laptop ini letak bola ping pong di atas keyboard dan terus tutup skrin laptopnya. Nah, inilah hasilnya. Selepasnya – Kami membantu anda menggantikan skrin laptop ini iaitu yang bersaiz 10.1” dengan harga yang amat berpatutan dan pemasangan adalah percuma. Pemasangan ini […]

Read more

Repair Screen Laptop Dell Inspiron N4050

By okcsseri_wordpress In dell insipiron n4050, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen No comments

Repair Screen Laptop Dell Inspiron N4050 Sebelumnya – Laptop ini agak baru jika dilihat dari segi luarannya. Tapi untuk skrin retak seperti ini ia tidak mengenal usia sesuatu laptop itu. So, anda semua harus berjaga-jaga dengan skrin laptop ini supaya dijaga dengan betul kerana ianya amat sensitif. Fragile. Selepasnya – Dah siap, kami cuma mengambil […]

Read more

Repair Screen Laptop Lenovo Y450

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, lenovo y450, repair lcd, Repair LCD Screen No comments

Repair Screen Laptop Lenovo Y450 Sebelumnya – Skrin laptop ni ‘crack’ akibat terpijak. Selepasnya – Maaf gambar gelap sikit sebab tak pakai flash. Itu tak penting, yang penting tuan laptop ini berjaya menggantikan skrin laptop beliau kepada yang baru dengan harga yang murah daripada kami. Beliau juga pernah hantar tukar skrin laptopnya sebelum ini di […]

Read more