REPAIR SCREEN ACER ASPIRE 4736G | OKCS SERI KEMBANGAN

By okcsseri_wordpress In acer, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

REPAIR SCREEN LAPTOP ACER ASPIRE 4736G – SEKITAR SERI KEMBANGAN – PUTRAJAYA – PUCHONG – SERDANG Berikut adalah video skrin laptop sebelum kami tukar kepada yang baru : Apakah perasaan anda jika skrin laptop anda jadi sebegini? Mesti sakit hati kan. Jangan bimbang kerana kami ada penyelesaiannya. Tidakkah anda merasa gembira melihat skrin yang sebelum […]

Read more

Repair Laptop Screen Compaq Presario CQ40

By okcsseri_wordpress In compaq, cq40 lcd problem, cq40 screen, ganti screen lcd, lcd broken, lcd pecah, lcd problem, lcd replacement, presario, presario cq40, repair laptop compaq presario cq40, screen No comments

Repair Laptop Screen Compaq Presario CQ40 Skrin ini mengalami kerosakan iaitu muncul garis garis di bawah skrin. Jikalau terdapat garis walau dimana sekalipun pada skrin itu menandakan skrin sudah sampai waktu untuk rosak. Bergantung kepada individu untuk menukar ataupun tidak mengikut tahap kerosakan. Biasa kalau yang macam gambar di atas boleh lagi di pakai untuk […]

Read more

Repair Screen Laptop Asus K40AE

By okcsseri_wordpress In asus, fix laptop, laptop lcd, laptop repairs, laptop to screen, lcd repair, lcd replacement, lcd screens, repair laptop asus K40AE No comments

Repair Screen Laptop Asus K40AE Agak-agak apa yang terjadi kepada laptop asus ini? Lagi mau tanya dah tulis tajuk entry repair led screen. Haha. Laptop Asus K40AE ini mempunyai screen bersaiz 14.0″ jenis LED. Terteranya gambar laptop di atas disesbabkan screen yang pecah atau retak. Tiada sebab lain jika terjadinya pecah atau retak screen selain […]

Read more

Repair Laptop Screen Dell Inspiron N4010

By okcsseri_wordpress In dell inspiron n4010 repair screen laptop, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd replacement, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen No comments

Repair Laptop Screen Dell Inspiron N4010 Sebelum Selepas Abang ni suka sangat datang sini kerana berkongsi minat yang sama dengan owner OKCS.job of the day di atas adalah khas untuk mereka yang mencari – repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd […]

Read more

Repair Laptop Screen MSI CX420

By okcsseri_wordpress In crack, laptop pecah, laptop screen, lcd pecah, lcd replacement, led creen, msi cx420, ok computer solution, pecah, repair laptop screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen MSI CX420 Masalah – Terpijak Hasil – Anda lihat sendiri bagaimana, tak percaya? Sila datang kedai kami.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, […]

Read more

Repair Laptop Screen HP Mini

By okcsseri_wordpress In hp, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen HP Mini Sebelum – Punca masalah tidak dapat dikenalpasti hasil aduan daripada pengguna netbook ini. Beliau tinggal netbook ini di pejabat dan apabila mahu ON terus tengok skrin jadi begini. Mungkin jatuh?Terlanggar?Tertekan?Terpijak dan macam-macam kemungkinan lain lagi. Selepas – Tanpa melengahkan masa dan waktu pakar teknikal kami sedia membantu untuk menggantikan skrin […]

Read more

Repair Laptop Screen Acer Aspire One D255

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire one d255, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop, screen No comments

Masalah apa sampai boleh jadi macam ni tuan? Tanya kami kepada tuan netbook ini. Jawabnya “Biasalah netbook ni letak atas lantai je, pastu anak saya yang kecil tak tahu apa-apa tu main pijak-pijak. Jadilah begini. Boleh repair lagi tak?” Jawab kami “Boleh, tukar baru la tuan, kami ada stok.” hehe Cepatnya krew OK Computer Solution […]

Read more

Membaiki Laptop Compaq Presario CQ42

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, Repair motherboard, repair screen, screen laptop No comments

Membaiki Laptop Compaq Presario CQ42 Compaq Presario CQ42 datang lagi. Compaq Presario ini adalah adik kepada Compaq Presario CQ40 yang selalu rosak ‘motherboard’ tu. OKCS bukan ingin bercerita mengenai CQ40, tetapi tentang laptop di atas ini yang dipercayai penggunanya lebih kurang sama banyak dengan CQ40. Aduan daripada tuan tentang masalah laptop ini “Semasa saya sedang […]

Read more

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4937

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire 4937, laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, screen, screen laptop No comments

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4937 Sebelumnya – Kalau orang seni tengok ni beliau akan kata “This is an art” tapi kalau tuan dia tengok mesti la cakap “This is all about money”. Sebab itu kami nasihatkan kepada anda untuk sentiasa berhati-hati dalam pengendalian mesin serba canggih ini. Selepasnya – Kami ingin mengambil kata pembuka […]

Read more

Repair Screen Laptop HP Mini 110

By okcsseri_wordpress In hp, hp mini, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

Repair Screen Laptop HP Mini 110 Sebelumnya – Ownernya bernama Puan Zafira. Kami berterima kasih kepadanya kerana sudi menunggu di depan kedai seawal jam 10.50 iaitu 10 minit sebelum kedai kami dibuka. Masalahnya di sini berpunca apabila suami beliau tersepak skrin netbook ini yang pada ketika itu berada di atas lantas. Tengok-tengok je dah jadi […]

Read more