REPAIR SCREEN ACER ASPIRE 4736G | OKCS SERI KEMBANGAN

By okcsseri_wordpress In acer, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

REPAIR SCREEN LAPTOP ACER ASPIRE 4736G – SEKITAR SERI KEMBANGAN – PUTRAJAYA – PUCHONG – SERDANG Berikut adalah video skrin laptop sebelum kami tukar kepada yang baru : Apakah perasaan anda jika skrin laptop anda jadi sebegini? Mesti sakit hati kan. Jangan bimbang kerana kami ada penyelesaiannya. Tidakkah anda merasa gembira melihat skrin yang sebelum […]

Read more

LCD Screen 15 Inch Square for HP Compaq NX6120

By okcsseri_wordpress In hp, hp nx6120, hp screen, laptop screen, lcd screen, ok computer solution, rare, square screen No comments

Hp Compaq NX6120 ini merupakan laptop keluaran HP yang direka sekitar tahun 2005. Dahulunya laptop ini amat popular dengan screen yang lebar dan luas iaitu berukuran 15 inchi. Untuk pengetahuan anda, screen 15 inchi merupakan screen LCD yang hanya mempunyai bentuk segi empat sama ataupun square. Screen ini amat sukar untuk ditemui pada masa kini […]

Read more

Screen LED 13.3″ Normal for Toshiba Satellite Pro L630

By okcsseri_wordpress In laptop screen, LED screen, led slim, ok computer solution, rare, screen, toshiba 13.3 led, toshiba led screen, Toshiba Satellite Pro L630, toshiba screen No comments

Seperti biasa sejak kebelakangan ini kami sering menerima laptop yang menggunakan screen 13.3″. Semuanya mempunyai perbezaan yang amat unik. Seperti laptop Toshiba Satellite Pro L630 ini, ianya menggunakan screen LED 13.3″ NORMAL bukan Slim atau LCD. Puas kami cari di sekitar ibu kota Kuala Lumpur ini. Akhirnya kami terus menghubungi supplier di Taiwan. Syukur, hanya […]

Read more

Repair Screen Laptop Sony Vaio Pcg-6qzp

By okcsseri_wordpress In computer screen, laptop screen, notebook sony, repair screen laptop sony vaio, sony laptops, sony notebook, sony vaio notebook, sony vaio pcg, vaio, vaio notebook No comments

Repair Screen Laptop Sony Vaio Pcg-6qzp Kami ada terdengar akan desas-desus bahawa skrin untuk Sony, tak kiralah model apa-apa pun harganya memang mencecah ke langit, mahal gila! Harga tu dah boleh beli laptop pulak kalau dibandingkan dengan harga laptop secondhand pada masa sekarang. Tetapi kenapa kami masih menerima pelanggan yang ingin mahu menukar skrin Sony […]

Read more

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640D

By okcsseri_wordpress In laptop, laptop screen, laptop toshiba, notebook toshiba, repair screen laptop toshiba c640d, toshiba laptop No comments

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640D Hari ini kami membawakan kepada anda entri tentang laptop toshiba. Kebanyakan mengetahui bahawa toshiba adalah jenama yang sangat bagus model industri elektronik dan salah satu produk terbaik adalah laptop ataupun dikenali sebagai notebook ini. Tetapi dari banyak-banyak brand yang ada sekarang semuanya tidak tahan atau fleksible bila saja terjatuh […]

Read more

Repair Laptop Screen Dell Inspiron N4010

By okcsseri_wordpress In dell inspiron n4010 repair screen laptop, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd replacement, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen No comments

Repair Laptop Screen Dell Inspiron N4010 Sebelum Selepas Abang ni suka sangat datang sini kerana berkongsi minat yang sama dengan owner OKCS.job of the day di atas adalah khas untuk mereka yang mencari – repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd […]

Read more

Repair Laptop Screen MSI CX420

By okcsseri_wordpress In crack, laptop pecah, laptop screen, lcd pecah, lcd replacement, led creen, msi cx420, ok computer solution, pecah, repair laptop screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen MSI CX420 Masalah – Terpijak Hasil – Anda lihat sendiri bagaimana, tak percaya? Sila datang kedai kami.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, […]

Read more

Repair Laptop Screen HP Mini

By okcsseri_wordpress In hp, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen HP Mini Sebelum – Punca masalah tidak dapat dikenalpasti hasil aduan daripada pengguna netbook ini. Beliau tinggal netbook ini di pejabat dan apabila mahu ON terus tengok skrin jadi begini. Mungkin jatuh?Terlanggar?Tertekan?Terpijak dan macam-macam kemungkinan lain lagi. Selepas – Tanpa melengahkan masa dan waktu pakar teknikal kami sedia membantu untuk menggantikan skrin […]

Read more

Repair Laptop Screen Acer Aspire One D255

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire one d255, laptop screen, lcd replacement, led creen, pecah, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop, screen No comments

Masalah apa sampai boleh jadi macam ni tuan? Tanya kami kepada tuan netbook ini. Jawabnya “Biasalah netbook ni letak atas lantai je, pastu anak saya yang kecil tak tahu apa-apa tu main pijak-pijak. Jadilah begini. Boleh repair lagi tak?” Jawab kami “Boleh, tukar baru la tuan, kami ada stok.” hehe Cepatnya krew OK Computer Solution […]

Read more

Repair Screen Laptop HP Mini 110

By okcsseri_wordpress In hp, hp mini, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

Repair Screen Laptop HP Mini 110 Sebelumnya – Ownernya bernama Puan Zafira. Kami berterima kasih kepadanya kerana sudi menunggu di depan kedai seawal jam 10.50 iaitu 10 minit sebelum kedai kami dibuka. Masalahnya di sini berpunca apabila suami beliau tersepak skrin netbook ini yang pada ketika itu berada di atas lantas. Tengok-tengok je dah jadi […]

Read more