REPAIR SCREEN ACER ASPIRE 4736G | OKCS SERI KEMBANGAN

By okcsseri_wordpress In acer, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

REPAIR SCREEN LAPTOP ACER ASPIRE 4736G – SEKITAR SERI KEMBANGAN – PUTRAJAYA – PUCHONG – SERDANG Berikut adalah video skrin laptop sebelum kami tukar kepada yang baru : Apakah perasaan anda jika skrin laptop anda jadi sebegini? Mesti sakit hati kan. Jangan bimbang kerana kami ada penyelesaiannya. Tidakkah anda merasa gembira melihat skrin yang sebelum […]

Read more

Repair Laptop Compaq Presario CQ40

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Compaq Presario CQ40 Gambar-gambar diatas adalah laptop Compaq Presario CQ40 yang telah berjaya direpair dan ditukarkan screen selama 10 hari kita berada di dalam bulan Ogos ini. Memang tidak disangkal lagi bahawa laptop yang berjenama Compaq Presario CQ40 ini adalah laptop yang paling popular di kedai kami tidak kira di Damansara mahupun di […]

Read more

Repair Laptop Screen Dell Inspiron N4010

By okcsseri_wordpress In dell inspiron n4010 repair screen laptop, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd replacement, repair laptop, repair laptop screen, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen No comments

Repair Laptop Screen Dell Inspiron N4010 Sebelum Selepas Abang ni suka sangat datang sini kerana berkongsi minat yang sama dengan owner OKCS.job of the day di atas adalah khas untuk mereka yang mencari – repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd […]

Read more

Repair Laptop Screen MSI CX420

By okcsseri_wordpress In crack, laptop pecah, laptop screen, lcd pecah, lcd replacement, led creen, msi cx420, ok computer solution, pecah, repair laptop screen, repair led screen, repair screen, repair screen laptop No comments

Repair Laptop Screen MSI CX420 Masalah – Terpijak Hasil – Anda lihat sendiri bagaimana, tak percaya? Sila datang kedai kami.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd cracklaptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, […]

Read more

Membaiki Laptop Compaq Presario CQ42

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, Repair motherboard, repair screen, screen laptop No comments

Membaiki Laptop Compaq Presario CQ42 Compaq Presario CQ42 datang lagi. Compaq Presario ini adalah adik kepada Compaq Presario CQ40 yang selalu rosak ‘motherboard’ tu. OKCS bukan ingin bercerita mengenai CQ40, tetapi tentang laptop di atas ini yang dipercayai penggunanya lebih kurang sama banyak dengan CQ40. Aduan daripada tuan tentang masalah laptop ini “Semasa saya sedang […]

Read more

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4937

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire 4937, laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair laptop, repair lcd, Repair LCD Screen, repair screen, screen, screen laptop No comments

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4937 Sebelumnya – Kalau orang seni tengok ni beliau akan kata “This is an art” tapi kalau tuan dia tengok mesti la cakap “This is all about money”. Sebab itu kami nasihatkan kepada anda untuk sentiasa berhati-hati dalam pengendalian mesin serba canggih ini. Selepasnya – Kami ingin mengambil kata pembuka […]

Read more

Repair Screen Laptop HP Mini 110

By okcsseri_wordpress In hp, hp mini, laptop pecah, laptop screen, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

Repair Screen Laptop HP Mini 110 Sebelumnya – Ownernya bernama Puan Zafira. Kami berterima kasih kepadanya kerana sudi menunggu di depan kedai seawal jam 10.50 iaitu 10 minit sebelum kedai kami dibuka. Masalahnya di sini berpunca apabila suami beliau tersepak skrin netbook ini yang pada ketika itu berada di atas lantas. Tengok-tengok je dah jadi […]

Read more

Repair Screen Laptop Lenovo Thinkpad X100E

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, lenovo thinkpad x100e, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

Repair Screen Laptop Lenovo Thinkpad X100E Sebelumnya – Laptop pada umumnya ramai yang tahu bahawa ia adalah sejenis objek elektronik yang amat sensitif. Yang paling sensitif itu memihak kepada skrinnya. Mengapa ia amat sensitif? Ini kerana sifat skrinnya itu sendiri adalah ‘Fragile’ atau mudah pecah, retak dan sebagainya. Retak yang berlaku kepada laptop ini adalah […]

Read more

Repair Screen Laptop Toshiba NB520

By okcsseri_wordpress In laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, LED screen, repair lcd, Repair LCD Screen, screen, toshiba nb520 No comments

Repair Screen Laptop Toshiba NB520 Sebelumnya – Masalah dilaporkan apabila anak kepada tuan punya laptop ini letak bola ping pong di atas keyboard dan terus tutup skrin laptopnya. Nah, inilah hasilnya. Selepasnya – Kami membantu anda menggantikan skrin laptop ini iaitu yang bersaiz 10.1” dengan harga yang amat berpatutan dan pemasangan adalah percuma. Pemasangan ini […]

Read more

Repair Screen Laptop Compaq Presario F700

By okcsseri_wordpress In Compaq presario f700, laptop pecah, lcd crack laptop crack, lcd pecah, lcd replacement, repair lcd, Repair LCD Screen, screen No comments

Repair Screen Laptop Compaq Presario F700 Kali ini OKCS ingin memberitahu bahawa kami bukan saja boleh menukar skrin untuk laptop yang bersaiz sederhana dan kecil, malahan kami juga boleh tukar skrin untuk laptop yang bersaiz besar seperti Compaq Presario ini. Jika anda rasa sakit hati sebab terganggu dengan skrin yang ‘shaking’ semasa nak buat kerja, tonton […]

Read more