Repair Desktop Hang/Stuck/Lembab

By okcsseri_wordpress In autoshutdown, cannot on, caps lock berkelip-kelip, dekstop, fan, freez, habuk, hang, heatsink, kipas, no display, PC, repair, repair laptop, Repair motherboard, repair pc, skrin tak keluar gambar No comments

Repair Desktop Hang/Stuck/Lembab Pasti ramai yang mengalami masalah ini semasa menggunakan desktop yang sekejap-sekejap nak hang, stuck atau sangat lembab untuk membuka satu file yang tak berapa nak besar tapi mengambil masa yang sangat lama untuk dibuka. Kami paham akan perasaan anda semua semasa mengalami situasi sebegini kerana kami pun sama pengguna macam anda semua.Apa […]

Read more

Masalah dengan Acer Aspire 4736 auto off

By okcsseri_wordpress In acer, acer aspire 4736, autoshutdown, bergegar, blank, hang, kipas, mainboard, motherboard, panas, reboil, reheat, repair, rosak No comments

Masalah dengan Acer Aspire 4736 auto off Keluarga Acer Aspire 4736, iaitu 4736Z, 4736G, 4736ZG dikenali dengan satu masalah iaitu bila anda on laptop, sampai je nak loading atau boot windows, ianya akan shut down atau restart dan auto off. Betul tak? Punca masalah? Apakah punca masalah ini? bagi technician technician yang tak berapa kenal […]

Read more

Repair Hard Disk Laptop HP Compaq 2230S

By okcsseri_wordpress In cannot enter windows, freeze, hang, hard disk, hp, hp compaq 2230s, lambat, lembap, stuck No comments

Repair Hard Disk Laptop HP Compaq 2230S Masalah laptop ini adalah seringkali ‘hang’ bila Windows tengah ‘loading’ dan menyebabkan owner laptop ni bosan menunggu lebih setengah jam untuknya membuat kerja-kerja berkaitan. Dengan masalah yang sama seperti mana berlaku kepada customer kami sebelum ini, kami dengan pantas membaiki ‘hard disk’ laptop beliau, tapi dengan backup dulu […]

Read more