REPAIR SCREEN ACER ASPIRE E1-472G | OKCS SERI KEMBANGAN

By okcsseri_wordpress In acer, ACER ASPIRE E1-472G, screen 785 Comments

REPAIR SCREEN ACER ASPIRE E1-472G – DI SEKITAR SERI KEMBANGAN – PUTRAJAYA -PUCHONG – SERDANG

Seorang pelanggan kami telah menghantar laptop Acer Aspire E1-472G yang mangalami masalah tiada paparan di skrin (No Display). Biasanya masalah tiada paparan ini melibatkan kerosakkan motherboard, apabila technician kami membuat diagnose keatas laptop ini, mendapati hanya skrin sahaja bermasalah.

Untuk memastikan lagi masalah tiada paparan ini, technician kami terus menukar skrin LED yang baru. Memang jelas masalah ini berpunca daripada skrin yang rosak. 

Laptop Acer Aspire E1-472G ini menggunakan skrin 14.0 inci super slim – 30 pin. Jadi kami memaklumkan kepada pelanggan kami berkenaan kerosakkan skrin laptopnya dan dia bersetuju untuk kami mengantikan skrin yang baru.

Pemasangan hanya 15 minit sahaja untuk model ini, tambahan pula kami sentiasa ada stock untuk saiz skrin yang famous rosak seperti ini. Kebanyakkan laptop sekarang ini menggunakan skrin model dan spec yang sama. Jadi anda tidak perlu risau dengan stock.Tetapi adakalanya juga stock cepat habis, kerana kehangatannya dipasaran. Jadi anda boleh hubungi kami dahulu sebelum datang untuk tukar skrin laptop anda.

BAGAIMANA UNTUK MENGHUBUNGI KAMI?


Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor

Atau yang berada di SERI KEMBANGAN

📲Whatsapp direct guna link ni >>>  


📲Saya akan utamakan anda yang wasap direct saya

📱Hotline :  0199169165

Penulis
Mohd Razif Ja’afar