ASUS A455L KEYBOARD AND OVERHEAT PROBLEM – SERVICE CLEANING LIVE DEPAN MATA

By okcsseri_wordpress In asus, asus A455L, keyboard, service 2,186 Comments

REPAIR LAPTOP ASUS

MODEL : A455L
KEROSAKKAN : KEYBOARD NOT DETECT AND OVERHEAT
TEMPOH SIAP : SATU JAM 

Terima kasih tuan khairul nizam kerana mempercayai service OK COMPUTER SOLUTION cawangan Taiping . Beliau merupakan seorang pelajar di Kolej Islam Kuala Kangsar mengakui agak sukar untuk menyiapkan tugasan kerana masalah keyboard dan laptop yang cepat panas .


baru guna dalam setahun lebih. laptop yang dibeli pada tahun 2016 sudah mengalami masalah Keyboard kerana OVERHEAT.
mana tidaknya korang tengoklah keadaan habuk pada sistem coller dia. BERHABUK giler.


mujur beliau cepat menghubungi kami untuk service. Jika tidak mungkin kerosakkan akan merebak ke bahagian MOTHERBOARD. overheat telah merosakkan Keyboard beliau. mujur kerosakkan yang tidak menelan belanja yang tinggi.

setelah mendapatkan pandangan dari ok computer solution. beliau setuju untuk SERVICE CLEANING dan tukar KEYBOARD yang mana dilakukan betul2 depan mata beliau.

Process cleaning dan tukar keyboard LIVE depan mata customersetelah selesai proses cleaning dan tukar keyboard. beliau terpaksa mengakui kepakaran ok computer solution  kerana dapat mnyelesaikan masalah beliau dengan sempurna dalam masa sejam sahaja.

Keadaan FAN yang telah dicucibeliau berasa lega kerana dapat menyiapkan kembali tugasan kolej beliau yang tertangguh tanpa gangguan .

banyak yang kami kongsikan bersama tuan  Khairul Nizam antaranya laptop perlu diservice paling kurang setahun sekali, paling cantik 6 bulan sekali.

Kepada pengguna laptop di luar sana. jangan KEJAM dengan laptop anda.
SERVICE lah sebelum rosak. kita tidak dapat JANGKA berapa tahap kerosakkan dan belanja yang perlu dikeluarkan . JADI servicelah sebelum LAPTOP ANDA MENINGGAL.

BAGAIMANA UNTUK MENGHUBUNGI SAYA

Tekan Gambar Di Bawah Untuk Terus Wasap Saya