REPAIR KEYBOARD MACBOOK PRO 13 INCH ( A1278 )

By okcsseri_wordpress In keyboard, macbook pro 13 inch, macbook pro keyboard, repair keybaord, replacement keyboard a1278, water damage 620 Comments

Jika anda seorang pengguna macbook tegar, anda seharusnya memberi perhatian penuh berkaitan masalah ini.

Apa yang nak kami ceritakan disini adalah berkaitan penggunaan macbook yang tidak sepatutnya dilakukan oleh pengguna macbook, rata-rata pengguna suka 
menggunakan macbook secara santai seperti :menggunakan semasa menonton televisyen dan meletakkannya diatas sofa, 


menggunakannya diatas katil sambil meletakkannya diatas tilam,

dan yang paling ramai pengguna macbook lakukan ialah menggunakan macbook sambil ditemani teko berasap dan bau wangi, ditemani cahaya malap dan lagu reggae.
(alah gurau pun tak boleh).


Ditemani segelas minuman, yang ini ramai sangat pengguna macbook buat, tidak kira dimana pasti akan terjumpa pengguna yang santai seperti ini, tetapi AWAS jika berlaku kecuaian anda pasti akan kerugian.

Disini kami kongsikan cerita seorang pengguna macbook pro A1278 telah tertumpah air kopi atas macbook pro nya, sehinggakan air tersebut meleleh kebawah casing tetapi syukur atas tindakkan pantas beliau, macbooknya dapat diselamatkan, hanya bahagian keyboard sahaja tidak berfungsi.

Proses mengantikan keyboard baru

Keyboard Baru

HASILNYAHubungi kami seperti di bawah 


Tiada Masa? Sibuk? Mahu kami datang Pick UP?

Jika tidak ada masa ke tempat kami, kami juga boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk

Pick UP / Repair / DeliveR

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e-mail atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.