Repair Laptop CSL N1100

By okcsseri_wordpress In mic not working, microphone, microphone for computers, microphone not working, microphone problems, repair microphone 451 Comments
Repair Laptop CSL N1100
Hari ini kami sekali lagi dikejutkan dengan kehadiran laptop yang jarang ataupun tidak pernah ditemui diman-mana. CSL adalah sinonim dengan jenama handphone brand Malaysia buatan China tetapi sudah mengeluarkan netbooknya sendiri. Netbook ini mengalami masalah dimana mic/microphonenya tidak mengesan suara ketika digunakan. Apabila diperiksaan oleh pakar technician kami, rupanya jack penyambung mempunyai masalah. Lantas technician kami menyelesaikan masalah tersebut.
Ini adalah tuan punya laptop diatas. Beliau berkata sangat beruntung kerana hanya singgah untuk bertanya tetapi masalah laptopnya dapat diselesaikan. Untuk pengatahuan semua beliau berasal dari Pakistan.
artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair microphone, microphone problems, microphone not working, mic not working, microphone for computers, microphones

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.